afspraak maken?

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Onspannen een huis kopen

Een woning kopen is geen kleinigheid. Is de vraagprijs in lijn met de waarde van de woning? Wanneer ga je bieden? En hoe zorg je dat je in onderhandeling blijft met de verkoper?

 

Ben je al aan het inrichten?

Als je iets heel graag wilt hebben is het moeilijk om objectief te blijven. Zeker bij het kopen van een huis kunnen emoties een grote rol spelen. Maar als je in gedachten al aan het inrichten bent, kan het lastig zijn om je hoofd koel te houden. In veel gevallen is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Die kan, zonder emotie en mét kennis van zaken, als geen ander jouw belangen behartigen. En de beste prijs bedingen, natuurlijk.

 

Opwaerde is actief in Amersfoort, Soest, Baarn, Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Hoogland, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Bunschoten, Zeist,
Den Dolder, Bilthoven, Scherpenzeel en Woudenberg.

Afspraak maken

 

8 goede redenen om samen met Opwaerde een huis aan te kopen

 

  • Full-service: Opwaerde verzorgt het volledige aankooptraject
  • Nazorg: ben je na de aankoop nog net zo enthousiast als daarvoor?
  • Zorgeloos: we hebben bouwtechnici en hypotheekverstrekkers in ons netwerk en kunnen je dus volledig ontzorgen
  • De beste prijs: we kennen de markt als geen ander en zorgen dat je dus niet teveel betaalt
  • Betaalbaar: bij ons geen woekertarieven. Opwaerde werkt voor een vriendelijk courtage
  • Gemak: betaling vindt achteraf plaats bij de juridische levering (notaris)
  • Kennis: we zijn goed op de hoogte van de markt in de regio Midden-Nederland
  • Flexibel: bezichtiging op zaterdag of liever ‘s avonds? Geen probleem natuurlijk!

 

 

Technische keuring? Taxatie? Bouwkundige verklaring?

We kunnen het complete traject voor je verzorgen.

Aankoopplannen?

Er staan veel woningen te koop in de regio Midden-Nederland. Het kan een behoorlijke opgave zijn om uit dat enorme aanbod de geschikte kandidaten voor jouw droomhuis te filteren. Een aankoopmakelaar kan je helpen om door de bomen het bos te zien. Opwaerde brengt jouw woonwensen in kaart en selecteert daar vervolgens het best passende aanbod uit. We houden je vervolgens op de hoogte van woningen die nieuw op de markt worden aangeboden.

 

Maar misschien ben je er al uit? Staat jouw droomhuis op Funda.nl? Geen tijd te verliezen: bel Opwaerde! Laten we er samen voor zorgen dat je het tegen de meest gunstige condities kunt aankopen.

Werkwijze

Zodra je jouw ideale woning hebt gevonden, gaan wij graag met je mee tijdens een tweede bezichtiging. We onderzoeken of de vraagprijs reëel is en of er belangrijke gebreken zijn. We geven, als je dat wilt, een aankoopadvies. Dat kost je niets. Als je besluit om tot aankoop over te gaan, maken we afspraken: wat is een goed openingsbod? Welke voorwaarden stel jij? Vervolgens gaan we voor jou de onderhandelingen voeren. En daarin nemen we álles mee: hoe zit het met erfpacht? Vereniging van Eigenaren? De leveringstermijn? Zodra er een akkoord is verzorgen we een (gecertificeerde) bouwtechnische keuring. En, als jij dat prettig vindt, gaan we op zoek naar de notaris met de beste tarieven.

Ontspannen en zonder gedoe een huis kopen?

Met een aankoopmakelaar bespaar je tijd én geld!

Dé aankoopmakelaar van Midden-Nederland

Opwaerde is een gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar. Doordat we ons niet op huizenverkoop richten, kunnen we onze aandacht richten op het aankopen van woningen voor onze opdrachtgevers. Zuiver en transparant. We hebben veel kennis van de huizenmarkt in Midden-Nederland: we kennen de sfeer in specifieke buurten, zijn op de hoogte van stedenbouwkundige plannen en volgen de ontwikkelingen in de regio op de voet.

 

Opwaerde is aangesloten bij:

Contact

Telefoon:

06 22 78 72 22

 

E-mail:

info@opwaerde.nl

 

 

 

Afspraak maken

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen

© Opwaerde aankoopmakelaar