Taxatie aanvragen?

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

We kunnen makkelijk berekenen wat iets kost. Maar de waarde van iets is minder eenvoudig te bepalen. Niet voor niets noemde Plato het toekennen van waarde ‘een van de meest ingewikkelde vraagstukken’.

 

Een gevalideerde waardebepaling

Technische staat, omgeving, gebruiksoppervlakte;
er zijn veel factoren die de waarde van een woning beïnvloeden. Een betrouwbare bepaling vereist onderzoek en kennis van de markt. Logisch dus dat veel hypotheekverstrekkers, verzekeraars en andere instanties een gevalideerde taxatie door een gecertificeerde taxateur wensen.

 

Opwaerde is actief in Amersfoort, Soest, Baarn, Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Hoogland, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Bunschoten, Zeist,
Den Dolder,  Bilthoven, Scherpenzeel en Woudenberg.

 

8 goede redenen

om te kiezen voor een

taxatie van Opwaerde

 •  Kwaliteit: altijd een (NWWI)
 • gevalideerd rapport
 • Aangesloten bij meerdere validatie instituten
 • Erkend NVM taxateur
 • Betrouwbaar: Ingeschreven bij Vastgoedcert en NRVT
 • Aantrekkelijke tarieven door
  lage overheadkosten
 • Snel: dagverwerking mogelijk
 • Flexibel: ook op zaterdag zonder toeslag
 • Nota, indien gewenst, via notaris

       Bel voor het huidige tarief

Aanvragen

Realistische waardebepaling

Hypotheekverstrekkers en verzekeraars wensen een gevalideerde taxatie door een gecertificeerde taxateur

 

Wat is jouw woning waard?

Niet alleen bij aan- of verkoop van een huis, maar ook bij renovaties, verbouwingen, echtscheidingen, erfeniskwesties of planschade is vaak een taxatie vereist. Er is niet altijd een compleet taxatierapport nodig. Soms heeft u voldoende aan een schriftelijke waardeverklaring. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

 

Heb je een degelijke taxatie van je woning nodig? Of wil je gewoon weten hoe je huis er financieel voor staat? Bel ons, dan maken we snel een afspraak. In veel gevallen hebben we binnen 24 uur een gevalideerd taxatierapport voor je klaarliggen.

 

Werkwijze

Bij een taxatie maken wij een rondgang in en om de woning. We letten op indeling, staat van onderhoud, ligging en de constructie. Verder nemen we juridische aspecten, bestemmingsplannen, woonomgeving en bereikbaarheid mee bij de waardebepaling van een onroerende zaak. Al deze bevindingen worden vastgelegd in een uitgebreid taxatierapport.

 

Waarom een NWWI rapport?

Steeds meer geldverstrekkers en banken stellen strengere eisen aan taxatierapporten. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is in 2009 opgericht om financiers en consumenten extra zekerheid te bieden over de waarde van woningen. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI dienen aan strenge kwaliteitseisen te voldoen en dienen te werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI-keurmerk gegarandeerd. Wij zijn o.a. aangesloten bij het NWWI hetgeen u de zekerheid biedt dat onze taxaties door iedere geldverstrekker wordt geaccepteerd! Wij zijn u graag van dienst...

Hoeveel is jouw huis waard? En wat is een reële prijs?

We zoeken het voor je uit!

Specialist in taxaties

Opwaerde is specialist in het taxeren van onroerend goed. We zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt, hebben veel ervaring en beschikken over het benodigde fingerspitzengefühl. Met een taxatie van Opwaerde krijg je een realistische waardebepaling.

 

Opwaerde is actief in Amersfoort, Soest, Baarn, Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Hoogland, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Bunschoten, Zeist, Den Dolder, Bilthoven, Scherpenzeel en Woudenberg.

Opwaerde is aangesloten bij:

Contact

Telefoon:

06 22 78 72 22

 

E-mail:

info@opwaerde.nl

 

 

 

Taxatie aanvragen

Submitting Form...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen

© Opwaerde taxaties